Adana Pengacara Saim İNCEKAŞ Kantor Hukum Pengacara Pegatan, Pengacara Pidana


Saim Pengacara İncekaş pipisahan, hukum kulawarga, hukum kriminal, hukum penegak, hukum tenaga kerja sareng hukum warisan nyayogikeun jasa advokasi profesional sareng konsultasi hukum di cabangna. Saim İNCEKAŞ, operasi di Adana, membela hak-hak nasabahna ku cara anu pangsaéna, mendakan solusi anu paling épéktip pikeun masalah, nyayogikeun palayanan ka palanggan na dina unggal bidang hukum. palayanan meta pikeun nampilkeun. Pengacara Saim İncekaş ngagaduhan prinsip ieu: kajujuran, transparansi, pangawasan kapentingan anu paling dipikaresep, nyimpen rahasia, nyandak tindakan gancang. Hukum İncekaş tindakan sareng filsafat tiasa némpél kahirupan klienna sareng nyiptakeun pangaruh anu saé kalayan jasa pangacara sareng jasa konsultasi anu ditawarkeunana. Tujuanana nyaéta pikeun ngagarap berorientasi hasil dina kerangka solusi beton. Dina hubungan ieu, anjeunna yakin yén hubungan kapercayaan antara pengacara sareng klien mangrupikeun kaayaan anu paling penting. Kengingkeun kapercayaan ka masarakat, janten kreatif, fleksibel sareng ngarti, percanten kana sumanget gawé babarengan nyaéta nilai anu penting pikeun anjeunna.

Teu kedah hilap yén; Sing saha jalma anu tiasa ngabuktoskeun pengadilan na meunang. Salaku İncekaş Hukuk, kami ngusahakeun pisan upaya nuturkeun prosés hukum sareng nyimpulkeun éta pikeun anjeun.


Adana Lawyer İncekaş Firm Law

Kegiatan Ngajengkeun sareng Daérah Gawe

Kegiatan Konsultasi Hukum

Litigasi, eksekusi, tindak lanjut sareng panyilidikan, diwatesan ku Adana sareng kabupaténna Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam jasa légal kami nawiskeun.

Di nagara urang, konsultasi hukum ngan ukur tiasa disayogikeun ku pengacara. Dina kerangka ieu, bakal nguntungkeun pikeun kéngingkeun dukungan hukum dina sengketa hukum.

Evaluasi Masalah Hukum

Naha anjeun nyanghareupan masalah kriminal atanapi hukum di daérah Adana? Iraha anjeun peryogi kami, kami aya di sisi anjeun 7/24.

Perwakilan Hukum sareng Advokasi

Salawasna damel sareng propésional pikeun ngabébaskeun diri tina kakacauan hukum anu anjeun mendakan. Saim INCEKAŞ, anu damel salaku pengacara di Adana, ngagaduhan alat-alat pikeun ninun sababaraha pola pertahanan ku nyandak klaim.


Pengacara Perceraian Adana

Pemberdayaan Kulawarga!

Pengacara Saim İNCEKAŞ Kantor hukum sareng Advokasi anu beroperasi di Adana ngagaduhan staf ahli hukum kulawarga sareng pengacara cerai adana. Cerai anu henteu diperjuangkeun, cerai anu diperebutkeun, bahan sareng santunan moral, panjagaanKami nyayogikeun jasa konsultasi hukum sareng advokasi hukum ngeunaan masalah nafkah sareng properti sareng masalah.

Salaku conto kasus hukum kulawarga; cerai, dijagaan (robih hak asuh), ngabagi harta antara pasangan, kasus nafkah tiasa dipasihkeun. kanaékan ageung jumlah asal kasus hukum kulawarga taun ka tukang, Turki dititénan. Utamana Adana-talak kasus nomer Éta diantara propinsi luhur kami. Dina kontéks ieu, ahli hukum cerai umum di Adana.

Kedah diperhatoskeun khususna Salaku pengacara cerai di Adana didefinisikeun pengacara anjeun Éta aya hubunganana sareng bidang studi anu anjeunna pikaresep. Salaku hasil tina ieu "pengacara ceraiDefinisi "sanés judul. Ku alatan éta, "Naha anjeun pengacara cerai Adana? Kasus naon anu ditingali pengacara cerai? Saha pengacara perceraian di Adana? " Salaku réspon tina patarosan anu sering ditaros sapertos "Hukum kulawarga sareng kasus perceraian mangrupikeun bidang anu dipikaresep sareng dianggo", urang tiasa nyarios. Urang kedah nekenkeun hal ieu dina hakekatna; "Adana biaya pengacara cerai","pengacara adanaKonsép sapertos "sareng" adana pokrol "henteu ngalangkungan definisi anu dianggo ku masarakat.

Perlindungan kulawarga

Hukum kulawarga sareng hukum pidana hanjakalna tumpang tindih sababaraha kali. Sanaos tindakan pancegahan parantos dilaksanakeun dina kerangka Undang-undang Pencegahan Kekerasan Rumah Tangga, kasus kekerasan rumah tangga henteu acan réngsé. Kasus kekerasan rumah tangga sok aya masalah awal Éta diatur salaku. Salah sahiji alesan pikeun naékna volume prosés perceraian di kota ageung sapertos Adana nyaéta tingkat luhur kekerasan rumah tangga. Laporan ulasan sosial, panyabutan, likuidasi tina rezim propertibantahan kana laporan ahli, panalungtikan, panyalindungan, bandingdukungan anakkaputusan koréksiRuksakna non-sisipan, alokasi imah umum sareng évakuasibandingbantuan hukuminvestigationspernyataan ngalawan pernyataan saksipamundut panyalindunganbapa ningali anak (pendapat pribadi)hak asuh samentawisbantuan dukunganakta modalngaleungitkeun nafkahpapisahan Aplikasi sapertos disimpulkeun langsung. Ngawaskeun sareng nganalisis prosés ieu penting pisan. Hiji ka kantor jaksa kajahatan tina akal iraha éta bakal hasil ogé mangrupikeun masalah anu penting pikeun klien kami.

Salaku hasil tina kasus cerai "Saha anu ninggalkeun bumi nalika cerai?”Mangrupikeun argumen anu sering urang pendakan salaku pengacara cerai.

Prosés Kasus Cerai

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun di luhur, cerai saatos Istanbul, Ankara sareng Izmir perkara propinsi urang kalayan jumlah pangluhurna Adana nyaéta. Dina hubungan ieu, ogé penting yén jumlah penduduk Adana seueur.

Cara ngagawe cerai biasana kalebet kasus subyektif. Sadayana ngagaduhan interpretasi anu béda nalika prosés perceraian. Hasilna, prosés janten kacau. Transaksi kalayan rujukan hearsay sering ageung bener ngabalukarkeun karugian. Dina tahap sapertos kitu, urang ngagaduhan seueur klien anu sumping ka kami. Penting pisan anjeun ngahubungi kami ti momen munggaran nalika perceraian sumebar sacara émosional, sahingga urang tiasa ngatur prosés kalayan épisién sareng séhat salaku pengacara anjeun.

Naha dikontrak atanapi cerai konténik naha éta sual, Dina petisi sareng protokol jéntré leutik teu dipaliré atanapi béwara anjeun janten hilap tiasa nyababkeun korban. Janten prosesna parantos ngalibatkeun intensitas anu émosional pisan sareng kamungkinan jalma anu nyandak kaputusan anu salah kacida luhurna. Dina kontéks ieu, moal lepat nyarios yén kasus perceraian mangrupikeun bidang anu meryogikeun profesionalisme. Kusabab ku akhir kawin, seueur akibat ékonomi sareng perdata anu kajantenan. Kedah tiasa mikir anu hadé sareng nyandak kaputusan prediksi. Dina prosés ieu, petisi gugatan gugatan, petisi balesanngajawab petisipetisi buktinangabuktikeun sanésnabewara ngeunaan hal étabantosanbales banding sareng pernyataan anu nangtukeun nasib kasusna.

Pengacara Hukum Buruh Adana

Hukum bisnis; Mangrupikeun cabang hukum anu nalungtik hak-hak padamel, gajih, kaayaan damel sareng kaayaan pagawé, hubunganana sareng serikat pagawéan anu aya hubunganana sareng sadaya panerapan anu aya hubunganana sareng lapangan ieu sareng dasarna ngajaga hak-hak pribadi pagawé.

Dinten ayeuna, perselisihan antara dunungan sareng padamel na parantos ngahontal tingkat anu ekstrim. Dina titik di mana padamel kakeunaan kateuadilan, "bewara terminasi sabab adilGaduh hak pikeun ninggalkeun padamelan ku ngajelaskeun kaayaan ka dunungan sareng nampi bayaran pesangon, lembur sareng biaya cuti taunan. mobbing, uih deui damelbandinguleman pikeun digawékasus orak, reclamationdeteksi jasangeureunkeun dununganacquittancebanding padamelankacilakaan industribayar bayarréspon kana kasus bisnisbantahan kana laporan pribadiréspon kana peringatan ngabalukarkeun pagawe bakal meunang gugatan hukum sering ditangani ku firma hukum urang.

Pengacara Penegak Adana

Kumpulan piutang anjeun atanapi bantahan kana hutang sacara materil atanapi moral pihak Mangrupikeun prosés maké sareng cimata. Kusabab ngalaksanakeun prosés ieu ngalangkungan pengacara penegak hukum bakal nyegah karugian material sareng moral anjeun, perlu nuturkeun tahap hukum sareng pengacara penegak hukum.

Cara Ngalaksanakeun, Cék sareng Catetan Piutang

Palaksanaan hak kaala dimungkinkeun dina kerangka hukum penegak hukum. Hutang pinunjulpaménta néwak kandaraan, cek sareng tagihan, bantahan kana urutan pamayaranprotés henteu mayarpangiriman anak, bakal nampi nafkah, waiverpembatalan tina tindak lanjutpembaharuan lienjawaban kana perkiraan gajidemialokasi koinGantung tina hukuman yudisialgugatanbalikna setoranpembatalan bantahanpanundaannundungbéja henteu teraturbandingkomitmen palaksanaankeluhan nafkahwasiatbantahan pikeun pangajenpariosbantosanparéntah interimsertipikat insolvensikantétan sabenernapengayaan teu adilcek pembatalanramalanbewara ramalantungtung lirénkaayaan bangkrutkasaimbangan mémori hutangpalaksanaan tanpa kaputusanNingali murangkalih ngalangkungan panerapanngahapus daya tarikakun panutupkeluhan bailiffpanjagaan banjirjual hipotikacquittance103 ulemanpanolakandeteksi négatip; Éta daérah anu hukum sareng firma hukum urang nyéépkeun paling seueur lembur.

Pengacara Pidana Adana

Prosés kasus kriminal mangrupikeun prosés anu nyerieun khususna dina hal "terdakwa". Pengacara Saim INCEKAŞ Kantor Hukum Adana ahli hukum kriminal sareng anjeun dina prosés anu nyeri ieu.

Pangalaman jero dina hukum pidana dibandingkeun sareng sadaya cabang hukum anu sanés, pilsapatsosiologi, sajarah sareng jasa ngabutuhkeun. Sikep, sikep sareng tingkah laku pengacara pidana dina prosés netepkeun opini anu nurani unsur kajahatan Transfer plot anu jelas pisan penting. Utamana nahanan ve bukti ngajadikeun bebas kedah disiapkeun sacara taliti dina urutan.  tipuanpapalingantohan ilegaldagang ubarpemalsuan dokumen resmipalanggaran karusiahanngahina média sosial, tatu manusa, pitenahlootingnyobiankalakuan salah, rajapati rajapati sareng cyber mangrupikeun jinis kasus kriminal anu paling umum di Adana. Dina kasus sapertos kitu, pengacara kriminal anjeun bantahan pikeun néwakpanolakan aksés, paménta évakuasi, angkutan panjarabanding ka pangadilan konstitusibantahan ka kyokbanding ka hagbkayakinankawijakan kaamananbanding ka pangadilan yudisialfiling keluhan kriminal, bantahan pikeun panyadangan hukum anu harambandingpertahanan gugatanbantahan kana tenggat waktosgantung tina dijalankeunnanalalawora launderingpanundaan penuntutan umumbalik hak waregkaduhung épéktippertahanan-pertahanan, buktina nuraninyiksa nyandak tugas kuno sapertos. Salaku pengacara pidana di Adana, mustahil teu wawuh sareng jinis-jinis kajahatan ieu.

Hukum suksesi

Daérah séjén anu aya hubunganana sareng cerai sareng hukum kulawarga nyaéta hukum warisan. Advokasi pusaka mangrupikeun bidang unik anu meryogikeun kaparigelan. Ku alatan éta, resolusi kajadian dina bidang ieu ku ahli hukum sareng ahli hukum bakal nyegah jalma éta tina kaleungitan kaleungitan hak-hak.

Biasana "ti pamajikan ka kuring sabaraha warisanNaha kuring bakal dianggap ahli waris adi-adi kuring, sabaraha bagian anu kuring tiasa kéngingkeun tina warisan? " Patarosan sapertos kitu sering ditaroskeun ka kami. Muncul tina hak pikeun warisan klaim klaimpembatalan aktangaropéaGrabbers Landpembatalandijajah superfluousprobatelalaki-kuring tina pipilueunwarisanmuris kolusipreemption sidang ogé tipeu umum di pengadilan. Bagéan pusaka pamanggihan sareng tékad na kedah dilaksanakeun sacara taliti. Perselisihan antara ahli waris sacara sah "Ngaleungitkeun kamitraanSaur metode Éta direngsekeun ku. Dina tahap ieu pengacara warisan tanggung jawab anu hébat. Kusabab jumlah kasus anu dimaksud serius.

Di sisi anu sanésna, "panolakan warisan" sareng "kaleungitan warisan”Mangrupikeun daérah anu klien kami nungtut sengit. Murine(almarhum) henteu salawasna ngantepkeun asét aktip. Dina hal hutang goréng, pengadilan panolakan pusaka aplikasi parantos didamel. Lampah anu kedah dilaksanakeun saatos maot teu kedah diémutan dina tahap ieu. Deui sertipikat warisan Teu kedah hilap yén éta diperyogikeun dina unggal tahapan.

Hukum komérsial

Pengacara Saim İNCEKAŞ Firm Law sareng ahli hukum anu berpengalaman, Kode komérsial Turki ve Hukum Perusahaan dina kerangka jasa pengacara sareng konsultasi Adana.

Konsultasi Perusahaan-Institusi: Perusahaan sareng lembaga tiasa nyiptakeun kasempetan pikeun nyalira di seueur daérah ti mimiti hibah-insentif-pajak dugi ka mérek dagang-patén, ti SDM dugi ka akuntansi, sareng tiasa dijagaan tina pinalti administrasi anu mungkin.

Perlindungan Kontrak: Éta tugas pangacara anjeun pikeun ngagambarkeun pangalaman hukum sareng hirupna dina kontrak, sareng henteu kompromi kana hasil ku ngabahas unggal kamungkinan sareng kaayaan. Dealer, kemitraan biasa, komisi, sub-kontrakan, konstruksi, subkontraktor, setoran, bagi hasil bumi pikeun flat, kemitraan kauntungan, pelatihan-kelas, perdamaian, otorisasina, prefabrikasi, janji penjualan, ikrar, rekening ayeuna, pembagian warisan atanapi administrasi pangadilan Kontrak anu didamel dina kerangka éta peryogi kaparigelan jero sareng wawasan.

Hukum pencegahan: Pengacara; kedah nyusun roadmap pikeun ngaleungitkeun faktor kasempetan sacara hukum sareng téhnis sareng langkah-langkah anu dilakukeun sateuacan bentrok timbul.


Proses Pangadilan; Aya kecap sapertos dina prosés pangadilan manusa anu nalika aranjeunna ngahiji bakal ngarobih dunya. Pengacara anjeun nyaéta jalma anu ngalakukeun ieu pikeun anjeun.

Pengacara berbakat, berpengalaman & jujur ​​kami: Firma Hukum Kami, Saim İNCEKAŞ, tempatna di Adana, nyayogikeun jasa konsultasi advokasi sareng hukum ka masing-masing sareng perusahaan korporatna, babarengan sareng staf kantorna. Salian portopolio butik na, kantor kami nyayogikeun jasa ka perusahaan lokal sareng asing perusahaan. Ku fokus kana bidang kaahlian urang, urang ngagaduhan daérah prakték di Adana / Seyhan, Çukurova sareng Yüreğir pengadilan. Punten marios Hukum Pidana urang, Hukum Sipil, Hukum Penegak, Hukum Tenaga Kerja, Hukum Administratif, jasa Hukum Intelektual sareng Industri anu ditawarkeun ku Kantor Hukum urang.

Sanaos kaadilan diwujudkeun dina sagala cara di nagara urang, aya seueur pilihan anu tiasa pikaresep pikeun ngahontal hasil. jalan ngagaduhan. Sababaraha rute ieu bakal ngantunkeun anjeun ka tujuan sakumaha gancang-gancang. Tujuan kami nyaéta yén klien sareng klien nguntungkeun tina pangalaman anu lega pikeun pinuh.

Konsép Hukum sareng Masarakat: "Hukum, sapertos hawa anu urang nghirup, ngurilingan urang teu katingali sareng teu katénjo, salami teu aya anu nyamarkeun atanapi ngalanggarnana. Éta mangrupikeun hal anu teu kasatupan, sapertos kasihatan, anu nilaina ngan urang sadar nalika urang sadar yén urang parantos kaleungitan. "

Populasi, Wali, Kasus Koréksi Ngaran sareng Umur: Mungkin catetan pendaptaran sipil didaptarkeun leres. Dina praktékna, aya seueur alesan pikeun ieu. Utamana ganti ngarannambihan naminambahan umurréduksi umur, koréksi paternity, janjian walingalegaan istilah walinunjuk walimésér kandaraan waliditarikna ti wali Jinis kasus sapertos kitu diantara kasus anu sering dicindekkeun ku Law Lawm kami.

kasalahan: