Pengacara Saim İNCEKAŞ - Adana Pengacara sareng Kantor Konsultasi Hukum

Pengacara pendiri kami Saim İncekaş sareng tim kami ahli hukum adana dianggo berorientasi kaahlian. Jasa konsultasi sareng konsultasi hukum urang ngan ukur dumasarkeun di Adana. Prinsip kami nyaéta: kasetaraan, transparansi, akuntabilitas sareng tanggung jawab.

Di pengadilan, jalma anu tiasa ngabuktoskeun pembenaranna menang kasus na, sanés ngan ukur éta.

Taros KamiMoro. Saim İncekaş Resume sareng Tulisan

Urang peryogi hiji hal anu parah, janten rajin!

Kegiatan Ajengan

Gugatan hukum, eksekusi, tindak lanjut sareng panyilidikan diwatesan ku Adana sareng kabupaténna Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam palayanan kami nawiskeun.

Entong janten Korban Kaayaan Goréng!

Salawasna damel sareng propésional pikeun ngabébaskeun diri tina kakacauan hukum anu anjeun mendakan. Saim INCEKAŞ, anu damel salaku pengacara di Adana, ngagaduhan alat-alat pikeun ninun sababaraha pola pertahanan ku nyandak klaim.

Kegiatan Konsultasi Hukum

Di nagara urang, konsultasi hukum ngan ukur tiasa disayogikeun ku pengacara. Dina kerangka ieu, bakal nguntungkeun pikeun kéngingkeun dukungan hukum dina sengketa hukum.

Penilaian Status Gratis

Naha anjeun nyanghareupan masalah kriminal atanapi hukum di daérah Adana? Iraha anjeun peryogi kami, kami aya di sisi anjeun 7/24.

Jasa Hukum Disayogikeun ku Pengacara Saim İNCEKAŞ Hukum sareng Firma Konsultan

Pengacara Saim İncekaş nyayogikeun jasa propésional dina hukum perceraian sareng kulawarga, hukum pidana, hukum penegak, hukum tenaga kerja sareng hukum warisan. Saim İNCEKAŞ, operasi di Adana, meta pikeun membela hak-hak nasabahna ku cara anu pangsaéna, pikeun milarian solusi anu paling épéktip pikeun masalah, sareng ngalayanan palangganna dina sagala bidang hukum.

Pengacara Saim İncekaş ngagaduhan prinsip sapertos: Akurasi, transparansi, panjagaan kauntungan anu unggul, kerahasiaan, aksi gancang. Hukum İncekaş meta sareng filsafat némpél kahirupan para nasabahna sareng nyiptakeun pangaruh anu positip sareng pengacara sareng jasa konsultasi na. Tujuanana nyaéta pikeun ngagarap berorientasi hasil dina kerangka solusi beton. Dina arah ieu, éta yakin yén hubungan kapercayaan antara pengacara sareng klien mangrupikeun kaayaan anu paling penting. Kengingkeun kapercayaan ka masarakat, kreatif, fleksibel sareng ngarti, sareng percanten kana sumanget gawé babarengan nyaéta nilai anu penting pikeun anjeunna.

Hubungan Hukum-Masarakat di Adana sareng di Nagara Urang

Perceraian sareng Hukum Kulawarga

Salaku conto kasus hukum kulawarga; cerai, dijagaan (robih hak asuh), ngabagi harta antara pasangan, kasus nafkah tiasa dipasihkeun. kanaékan ageung jumlah asal kasus hukum kulawarga taun ka tukang, Turki dititénan. Utamana Adana-jumlah kasus cerai Éta diantara propinsi luhur kami. Dina kontéks ieu, ahli hukum cerai umum di Adana.

 

Kedah diperhatoskeun khususna Salaku pengacara cerai di Adana Definisi anu dilakukeun aya hubunganana sareng bidang studi anu dipikaresep ku pengacara. Salaku hasilna, "pengacara ceraiDefinisi "sanés judul. Ku alatan éta, "Naha anjeun pengacara cerai Adana? Kasus naon anu ditingali pengacara cerai? Saha pengacara perceraian di Adana? " Salaku réspon tina patarosan anu sering ditaros sapertos "Hukum kulawarga sareng kasus perceraian mangrupikeun bidang anu dipikaresep sareng dianggo", urang tiasa nyarios. Urang kedah nekenkeun hal ieu dina hakekatna; "Adana biaya pengacara cerai","pengacara adanaKonsép sapertos "sareng" adana pokrol "henteu ngalangkungan definisi anu dianggo ku masarakat.

Perlindungan kulawarga

Hukum kulawarga sareng hukum pidana hanjakalna tumpang tindih sababaraha kali. Sanaos tindakan pancegahan parantos dilaksanakeun dina kerangka Undang-undang Pencegahan Kekerasan Rumah Tangga, kasus kekerasan rumah tangga henteu acan réngsé. Kasus kekerasan rumah tangga sok aya masalah awal Éta diatur salaku. Salah sahiji alesan pikeun naékna volume prosés perceraian di kota ageung sapertos Adana nyaéta tingkat luhur kekerasan rumah tangga. Laporan ulasan sosial, panyabutan, likuidasi tina rezim propertibantahan kana laporan ahli, panalungtikan, panyalindungan, bandingdukungan anakkaputusan koréksiRuksakna non-sisipan, alokasi imah umum sareng évakuasibandingbantuan hukuminvestigationspernyataan ngalawan pernyataan saksipamundut panyalindunganbapa ningali anak (pendapat pribadi)hak asuh samentawisbantuan dukunganakta modalngaleungitkeun nafkahpapisahan Aplikasi sapertos disimpulkeun langsung. Ngawaskeun sareng nganalisis prosés ieu penting pisan. Hiji ka kantor jaksa kajahatan tina akal iraha éta bakal hasil ogé mangrupikeun masalah anu penting pikeun klien kami.

 

Salaku hasil tina kasus cerai "Saha anu ninggalkeun bumi nalika cerai?”Mangrupikeun argumen anu sering urang pendakan salaku pengacara cerai.

i

Prosés Kasus Cerai

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun di luhur, cerai saatos Istanbul, Ankara sareng Izmir perkara propinsi urang kalayan jumlah pangluhurna Adana nyaéta. Dina hubungan ieu, ogé penting yén jumlah penduduk Adana seueur.

Cara ngagawe cerai biasana kalebet kasus subyektif. Sadayana ngagaduhan interpretasi anu béda nalika prosés perceraian. Hasilna, prosés janten kacau. Transaksi anu dilakukeun ku rujukan hearsay sering nyababkeun kaleungitan hak-hak utama. Dina tahap sapertos kitu, urang ngagaduhan seueur klien anu sumping ka kami. Penting pisan anjeun ngahubungi kami ti momen munggaran nalika perceraian sumebar sacara émosional, sahingga urang tiasa ngatur prosés kalayan épisién sareng sacara séhat salaku pengacara anjeun.

Naha dikontrak atanapi cerai konténik naha éta sual, Dina petisi sareng protokol jéntré leutik teu dipaliré atanapi béwara anjeun janten hilap tiasa nyababkeun korban. Janten prosesna parantos ngalibatkeun intensitas anu émosional pisan sareng kamungkinan jalma anu nyandak kaputusan anu salah kacida luhurna. Dina kontéks ieu, moal lepat nyarios yén kasus perceraian mangrupikeun bidang anu meryogikeun profesionalisme. Kusabab ku akhir kawin, seueur akibat ékonomi sareng perdata anu kajantenan. Kedah tiasa mikir anu hadé sareng nyandak kaputusan prediksi. Dina prosés ieu, petisi gugatan gugatan, petisi balesanngajawab petisipetisi buktinangabuktikeun sanésnabewara ngeunaan hal étabantosanbales banding sareng pernyataan anu nangtukeun nasib kasusna.

Hukum suksesi

Daérah séjén anu aya hubunganana sareng cerai sareng hukum kulawarga nyaéta hukum warisan. Biasana "ti pamajikan ka kuring sabaraha warisanNaha kuring bakal dianggap ahli waris adi-adi kuring, sabaraha bagian anu kuring tiasa kéngingkeun tina warisan? " Patarosan sapertos kitu sering ditaroskeun ka kami. Muncul tina hak pikeun warisan klaim klaimpembatalan aktangaropéaGrabbers Landpembatalandijajah superfluousprobatelalaki-kuring tina pipilueunwarisanmurispreemption sidang ogé tipeu umum di pengadilan. Bagéan pusaka pamanggihan sareng tékad na kedah dilaksanakeun sacara taliti. Perselisihan antara ahli waris sacara sah "Ngaleungitkeun kamitraanSaur metode Éta direngsekeun ku. Dina tahap ieu pengacara warisan tanggung jawab anu hébat. Kusabab jumlah kasus anu dimaksud serius.

 

Di sisi anu sanésna, "panolakan warisan" sareng "kaleungitan warisan”Mangrupikeun daérah anu klien kami nungtut sengit. Murine(almarhum) henteu salawasna ngantepkeun asét aktip. Dina hal hutang goréng, pengadilan panolakan pusaka aplikasi parantos didamel. Lampah anu kedah dilaksanakeun saatos maot teu kedah diémutan dina tahap ieu. Deui sertipikat warisan Teu kedah hilap yén éta diperyogikeun dina unggal tahapan.

Populasi, Wali, Kasus Koréksi Ngaran sareng Umur

Mungkin rékaman pendaptaran sipil tiasa didaptarkeun salah. Dina praktékna, meureun aya seueur alesan pikeun ieu. Utamana ganti ngarannambihan naminambahan umurréduksi umur, koréksi paternity, janjian walingalegaan istilah walinunjuk walimésér kandaraan waliditarikna ti wali Jinis kasus sapertos kitu diantara kasus anu sering dicindekkeun ku Law Lawm kami.

Hak Pagawe sareng Hukum Buruh

Dinten ayeuna, perselisihan antara dunungan sareng padamel na parantos ngahontal tingkat anu ekstrim. Dina titik di mana padamel kakeunaan kateuadilan, "bewara terminasi sabab adilGaduh hak pikeun ninggalkeun padamelan ku ngajelaskeun kaayaan ka dunungan sareng nampi bayaran pesangon, lembur sareng biaya cuti taunan.Mobbing, uih deui damelbandinguleman pikeun digawékasus orak, reclamationdeteksi jasangeureunkeun dununganacquittancebanding padamelankacilakaan industribayar bayarréspon kana kasus bisnisbantahan kana laporan pribadiréspon kana peringatan alesan pagawe bakal meunang gugatan hukum sering ditangani ku firma hukum urang.

Kasus Pidana-beurat Pidana

Pangalaman jero dina hukum pidana dibandingkeun sareng sadaya cabang hukum anu sanés, pilsapatsosiologi, sajarah sareng jasa ngabutuhkeun. Sikep, sikep sareng tingkah laku pengacara pidana dina prosés netepkeun opini anu nurani unsur kajahatan Transfer plot anu jelas pisan penting. Utamana nahanan ve bukti ngajadikeun bebas kedah disiapkeun sacara taliti dina urutan.  tipuanpapalingantohan ilegaldagang ubarpemalsuan dokumen resmipalanggaran karusiahanngahina média sosial, tatu manusa, pitenahlootingnyobiankalakuan salah, rajapati rajapati sareng cyber mangrupikeun jinis kasus kriminal anu paling umum di Adana. Dina kasus sapertos kitu, pengacara kriminal anjeun bantahan pikeun néwakpanolakan aksés, paménta évakuasi, angkutan panjarabanding ka pangadilan konstitusibantahan ka kyokbanding ka hagbkayakinankawijakan kaamananbanding ka pangadilan yudisialfiling keluhan kriminal, bantahan pikeun panyadangan hukum anu harambandingpertahanan gugatanbantahan kana tenggat waktosgantung tina dijalankeunnanalalawora launderingpanundaan penuntutan umumbalik hak waregkaduhung épéktippertahanan-pertahanan, buktina nuraninyiksa nyandak tugas kuno sapertos. Salaku pengacara pidana di Adana, mustahil teu wawuh sareng jinis-jinis kajahatan ieu.

artikel

Kategori Advokasi

Hukum kasus

Pidéo Hukum

Tumbu

Itungan Palaksanaan-Bohong

Letnan hukuman panjara, nyaéta, itungan waktu pelaksanaan.

Itungan Biaya Litigasi

Itungan biaya sareng biaya anu diperyogikeun nalika ngalebetkeun gugatan.

Pendaptaran Bumi-Parcel Enquiry

Anjeun tiasa ngadamel pamundut parsél tina peta kadétre pendaptaran darat.

Asosiasi Bar Adana

Kantor Konsultasi Hukum sareng Hukum kami didaptarkeun sareng Asosiasi Bar Adana.

Panilitian Bewara

Anjeun tiasa mariksa tahapan béja dokumén dina file kasus.

Pamundut Pendaptaran Perdagangan

Anjeun tiasa naroskeun ngeunaan daptar dagang perusahaan.

Koméntar Klién sareng Klién

Sadayana tanggapan positip sareng négatip ngeunaan urang ti dieu Anjeun tiasa nalungtik.

Profesionalisme

Aranjeunna ahli pisan. hatur nuhun

Yakup Kasar

Karesep pisan

Jasa leres pisan. Aranjeunna henteu nyarios artos heula, sapertos firma konsultan anu sanés. Aranjeunna bageur sareng prihatin ....

Batu Laut

Pengacara pidana mah

Anjeun hiji-hijina nami anu kedah diémutan nalika ngeunaan pengacara pidana di Adana. Kuring sukur yén anjeun gancang ngarengsekeun file anu kuring sangsara sareng ngamungkinkeun kuring nampi santunan kuring. Muncul di pengadilan mangrupikeun prosés anu setrés sareng ketat, pengacara anjeun pasangan masalah anjeun.  

İmran Narçin

Aranjeunna ngabantosan pisan

Éta pisan ngabantosan, hatur nuhun kanggo sadayana. 

Anu Mujahidin

kasalahan: