Avokati Adana Saim OfficeNCEKAŞ Zyra Juridike Avokati i Shkurorëzimit, Jurist Penal


Avokat Saim İncekaş divorc, e drejta familjare, ligji penal, ligji i zbatimit, ligji i punës dhe ligji i trashëgimisë ofron shërbime profesionale të avokimit dhe konsulencës ligjore në degët e saj. Saim İNCEKAŞ, që vepron në Adana, mbron të drejtat e klientëve të saj në mënyrën më të mirë, gjen zgjidhjen më efektive të problemeve, ofron shërbime për klientët e saj në çdo fushë të ligjit. hizmet vepron për të paraqitur. Avokati Saim İncekaş ka parimet e mëposhtme: ndershmërinë, transparencën, mbikëqyrjen e interesave më të mira, ruajtjen e sekreteve, ndërmarrjen e veprimeve të shpejta. Ligji İncekaş vepron me filozofinë e të qenit në gjendje të prekë jetën e klientëve të tij dhe të krijojë një efekt të mirë me shërbimet e avokatisë dhe konsulencës që ofron. Qëllimi i tij është të punojë i orientuar drejt rezultateve në kuadrin e zgjidhjeve konkrete. Në këtë drejtim, ai beson se marrëdhënia e besimit midis avokatit dhe klientit është kushti më i rëndësishëm. Fitimi i besimit në shoqëri, të qenit krijues, të qenit fleksibël dhe mirëkuptues, të besosh në frymën e punës në grup janë vlera të domosdoshme për të.

Nuk duhet harruar se; Ata që mund të provojnë çështjen e tyre në gjykatë fitojnë. Si İncekaş Hukuk, ne bëjmë përpjekje të mëdha për të ndjekur procesin ligjor dhe për ta përfunduar atë në favorin tuaj.


Adana Lawyer .ncekaş Firma Ligjore

Aktivitetet e Avokatisë dhe Zonat e Punës

Aktivitetet e Konsulencës Ligjore

Procedimi gjyqësor, zbatimi, ndjekja dhe hetimi i kufizuar në Adana dhe rrethet e saj Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam shërbimi i avokatit ne ofrojme.

Në vendin tonë, këshillat juridike mund të japin vetëm avokatët. Në këtë kontekst, do të jetë e dobishme të merrni mbështetje të avokatit në mosmarrëveshjet ligjore.

Vlerësimi i Problemit Ligjor

A po përballeni me probleme penale apo ligjore në rajonin e Adanës? Kurdo që të keni nevojë për ne, ne jemi në anën tuaj 7/24.

Përfaqësimi Ligjor dhe Avokatia

Gjithmonë punoni me një profesionist për të çliruar veten nga rrëmuja ligjore në të cilën ndodheni. Saim INCEKAŞ, i cili punon si avokat në Adana, ka pajisjet për të endur modele të ndryshme të mbrojtjes duke marrë padinë.


Avokat i divorcit Adana

Fuqizimi i familjes!

Avokati Saim officeNCEKAŞ Zyra për Drejtësi dhe Avokim që vepron në Adana ka një staf ekspertësh të së drejtës familjare dhe avokatëve të divorcit në adana. Divorci i pakontestueshëm, divorci i kontestuar, kompensimi material dhe moral, kujdestariNe ofrojmë konsulencë ligjore dhe shërbime avokimi për ushqimin dhe regjimin e pronës dhe çështjet.

Si shembull i çështjeve të së drejtës familjare; divorc, kujdestari (ndryshimi i kujdestarisë), mallra për ndarjen e bashkëshortëve, mund të jepen raste alimentimi. një rritje e madhe e numrit të origjinës në çështjet e së drejtës familjare vitin e kaluar, Turqia është vërejtur. veçanërisht Adana-divorc rast numri janë ndër qytetet tona të larta. Në këtë kuadër, avokatët e divorcit janë të zakonshëm në Adana.

Duhet të theksohet se veçanërisht Si avokat divorci në Adana përkufizim i bërë avokat Ka të bëjë me fushën e studimit që ai / ajo preferoi. Si rezultat i kësaj “avokati i divorcit”Përkufizimi nuk është një titull. Prandaj, “A jeni avokat i divorcit nga Adana? Cilat raste konsideron avokati i divorcit? Kush janë avokatët e divorcit në Adana? " Në përgjigje të pyetjeve të bëra shpesh si "Mund të themi se fusha jonë e interesit dhe e punës është ligji i familjes dhe çështjet e divorcit". Ne duhet të themi se duke theksuar pikën e mëposhtme me ezcüm; "Tarifat e avokatit për divorcin Adana","avokat adanaKonceptet si "avokatët e ishullit" nuk tejkalojnë një përkufizim të përdorur nga publiku.

Mbrojtja e familjes

Fatkeqësisht, e drejta familjare dhe e drejta penale shpesh ndërthuren. Edhe pse janë marrë masa parandaluese në kuadrin e Ligjit për parandalimin e dhunës në familje, rastet e dhunës në familje nuk kanë përfunduar. Rastet e dhunës në familje janë gjithmonë problemi paraprak konsiderohet si. Një arsye për vëllimin në rritje të divorcit në një qytet të madh si Adana është se dhuna në familje është jashtëzakonisht e lartë. Raporti i rishikimit shoqërorzmadhoni, likuidimi i regjimit të pasurisëkundërshtimi i raportit të ekspertit, hetim, mbrojtje, apelimmbështetje për fëmijëkorrigjimi i vendimitdëmi jopasurorndarja e shtëpisë së përbashkët dhe zbrazjeapelimndihma juridikehetimetdeklaratë kundër deklaratave të dëshmitarëvekërkesë për mbrojtjebabai duke parë fëmijën (mendimi personal)kujdestari i përkohshëmndihmoni përkrahjenpoeziheqja e alimentacionitndarje Aplikime të tilla si, përmbyllen urgjentisht. Monitorimi dhe analizimi i këtyre proceseve është jashtëzakonisht i rëndësishëm. Një ndjekje penale krim të njoftimeve në masë kur do te perfundoje është gjithashtu një çështje për të cilën klientët tanë kujdesen.

Si rezultat i divorcit, "kush shkon në shtëpi kur divorcohet?”Anshtë një argument që shpesh hasim si avokat i divorcit.

Procesi i divorcit

Siç e përmendëm më lart, divorci pas Stambollit, Ankarasë dhe Izmirit rast krahina jonë me numrin më të lartë Adana është. Në këtë drejtim, është e rëndësishme që Adana të ketë një popullsi të lartë.

Procedurat e divorcit kryesisht përfshijnë raste subjektive. Gjithkush ka një interpretim të ndryshëm gjatë procesit të divorcit. Si rezultat, procesi bëhet kaotik. Transaksionet me referime në fjalë shpesh janë të mëdha e drejtë shkakton humbje. Në një fazë të tillë, ne kishim shumë klientë që erdhën tek ne. Criticalshtë kritike që të na kontaktoni që nga momenti i parë kur divorci përhapet emocionalisht, në mënyrë që ne të mund ta menaxhojmë procesin në mënyrë efektive dhe të shëndetshme si avokati juaj.

Pavarësisht nëse kontraktohet apo jo divorci kontestues në fjalë, në peticion dhe protokoll një detaj i vogël është anashkaluar ose njoftimi harrimi mund të çojë në viktimizim. Aq më tepër që procesi tashmë përmban shumë intensitet emocional dhe gjasat që një person të marrë një vendim të gabuar. Në këtë kontekst, nuk do të ishte e gabuar të thuash që çështjet e divorcit janë një avokat profesionist. Sepse me mbarimin e martesës, ka shumë pasoja ekonomike dhe civile. Shtë e nevojshme të mendoni mirë dhe të merrni vendime parashikuese. Në këtë proces, peticioni, peticion i përgjigjespeticion per pergjigjepeticion provashvërtetoni ndryshenjoftimi i çështjeskundërkërkesëpërgjigje për apel dhe deklaratat përcaktojnë fatin e çështjes.

Prokuror i së Drejtës së Punës në Adana

Ligji i biznesit; Isshtë një degë e ligjit që shqyrton të drejtat e punëtorëve, pagat, kushtet e punës dhe kushtet e punëtorëve, marrëdhëniet e tyre me sindikatat me të cilat janë të lidhur dhe të gjithë legjislacionin në lidhje me këtë fushë dhe në thelb mbron të drejtat personale të punonjësit.

Në ditët e sotme, mosmarrëveshjet midis punëtorëve dhe punëdhënësve kanë arritur në nivelin ekstrem. Në pikën kur punëtori iu nënshtrua padrejtësisë,arsyetimi për njoftimin e përfundimit”Dhe i shpjegon punëdhënësit situatën dhe ka të drejtë të largohet nga puna duke marrë pagesa për pagesa, punë jashtë orarit dhe pushime vjetore. mobing kthehu në punëapelimftesë për punërast i kercenuar, rikuperimzbulimi i shërbimitmbarimi i punëdhënësitçlirimapel puneaksident punepagesa e ndarjespërgjigje në çështjen e biznesitAnkesë në raportin e personitpërgjigje paralajmërimit shkaktar punëtor arkëtueshme paditë janë gjithashtu një lloj padie që trajtohet shpesh nga firma jonë e avokatisë.

Avokat i përmbarimit Adana

Mbledhja e arkëtimeve tuaja ose kundërshtim ndaj borxhit si materialisht ashtu edhe moralisht anët Isshtë një proces i konsumimit. Meqenëse kryerja e këtij procesi përmes një avokati përmbarues do të parandalojë humbjet tuaja materiale dhe morale, është e nevojshme të ndiqni fazën ligjore me avokatët e përmbarimit.

Procedimet e ekzekutimit, kontrollet dhe shënimet e arkëtueshme

Zbatimi i të drejtave të fituara është i mundur sipas ligjit të përmbarimit. Borxhet e papaguarakërkesa për kapjen e automjetevekontrollet dhe faturat, kundërshtimi ndaj urdhrit të pagesësprotesta pa pageselindjen e fëmijëvedo të marrë alimoni, dokument i heqjes dorëanulimin e përcjelljespërtëritja e foreclosurepërgjigje për foreclosure pagavekontrollojalokimi i paravendalimin e ekzekutimit të detyruarrast shpërblimirimbursimi i sigurisëanulimin e apelittehir-i ekzekutivdëbimnjoftim i parregulltmosmarrëveshje borxhitangazhimi ekzekutivankesa për përkrahjen e fëmijëvegrace racionimiapel për vlerësimkontroll i keqkundërkërkesëmasa paraprake-barrëçertifikatë falimentimibarrë aktualepasurim i padrejtëkontrolloni anuliminkonfiskimi i fekrnjoftimi i foreclosurepërfundimi i tenderitfalimentimmemorandum i borxhit të mbeturzbatimi ilamsizduke parë fëmijën përmes ekzekutimitrevokojë apelinllogari mbulueseankesat përmbarimoreforeclosure përmbytjesshitjet e hipotekësçlirim103 ftesamohimzhdoganim negativ; është fusha ku ligji dhe avokati ynë kalojnë pjesën më të madhe të kohës.

Jurist Penal Adana

Procesi i çështjes penale është një proces i dhimbshëm sidomos në lidhje me "të pandehurin". Avokati Saim İNCEKAŞ Zyra e Avokatisë Adana avokatët penalë janë me ju në këtë proces të dhimbshëm.

Përvojë e thellë e avokatit penal krahasuar me të gjitha degët e tjera të ligjit, filozofi, sociologji, histori dhe meritë Ajo kerkon. Qëndrimi, qëndrimi dhe qëndrimi i avokatit penal në procesin e përcaktimit të mendimit të ndërgjegjshëm elementet e krimit Transmetimi i komplotit shpjegues është shumë i rëndësishëm. veçanërisht mbrojtje ve dëshmi shfajësim Në mënyrë që të përgatiten me përpikëri.  mashtrimhırsızlıkbastet e paligjshmetregtia e drogësfalsifikimi i dokumenteve zyrtareduke shkelur privatësinëfyerjet në mediat sociale, demtim njeriu, shpifjegrabitjepërpjekjeabuzimi i detyrës, vrasjet, krimet në TI janë llojet më të zakonshme të çështjeve penale në Adana. Në raste të tilla, avokati juaj penal kundërshtimi për arrestiminmohimi i hyrjes, kërkesë për evakuim, transplanti i burgutapeloni në gjykatën kushtetueseapel ndaj kyokkundërshtimi i bajrakutbindjepolitika e sigurisëapel ndaj kontrollit gjyqësorngritjen e një kërkese penale, apeloni në përgjimin e paligjshëm të telefonitapelimmbrojtja e ndjekjeskundërshtimi i periudhëspezullimi i ekzekutimitpastrimishtyrja e gjykimit publikkthimi i të drejtave të kënaqurakeqardhje efektivembrojtjes-mbrojtjes, prova të ndërgjegjshmedhimbje reumatike Ai ndërmerr detyra antike si. Nuk është e mundur të jesh i njohur me këta lloj krimesh si avokat penal në Adana.

Ligji i trashëgimisë

Një fushë tjetër që ndërthuret me divorcin dhe të drejtën familjare është e drejta e trashëgimisë. Mbrojtja e trashëgimisë është një fushë unike që kërkon ekspertizë. Prandaj, zgjidhja e ngjarjeve në këtë fushë nga një avokat ekspert dhe profesionist do të parandalojë që personi të vuajë çdo humbje të të drejtave.

Zakonisht "nga gruaja ime tek unë sa e trashëguarA jam konsideruar si trashëgimtare e vëllezërve të mi, sa pjesë mund të marr nga trashëgimia? " Pyetje të tilla siç na bëhen shpesh. Lindur në trashëgimi pretendon rasteanuloj aktinfiksimGrabbers tokësAnulimi i kursimeveokupim i tepërtverifikim zyrtarndërhyrjetrashëgimbashkëpunim murisparablerjes çështjet janë gjithashtu një lloj i zakonshëm në gjykata. Aksionet e trashëgimisë Eksploroni dhe zbulimi i tij duhet të bëhet në mënyrë të përpiktë. Mosmarrëveshjet midis trashëgimtarëve janë me ligj "Eliminimi i partneritetiti quajtur metodë zgjidhet me Në këtë fazë avokat i trashëgimisë përgjegjësia është e madhe. Sepse sasia e padive në fjalë është serioze.

Nga ana tjetër, "mohimi i trashëgimisë" dhe "mohimi i trashëgimisë"Anshtë një zonë ku klientët tanë janë në kërkesë të madhe. ti Muriajo gjithmonë e lë pas një aktiv aktiv (i ndjerë). Në rastin e një pasurie të trashëguar nga një borxh, gjykata mohimi i trashëgimisë bëhet një kërkesë për. Procedurat pas vdekjes në këtë fazë nuk duhet të anashkalohet. përsëri dokument trashëgimi Nuk duhet harruar se është e nevojshme në çdo fazë.

E drejta tregtare

Avokati Saim İNCEKAŞ Juridik firmë ndërmarrjeve tregtare me avokatët e saj me përvojë Kodi Tregtar Turk ve Ligji i ndërmarrjes Brenda kornizës së Adanës, ofron shërbime avokimi dhe konsulence.

Konsulencë institucionale-kompani: Kompanitë dhe institucionet mund të krijojnë mundësi për veten e tyre në shumë fusha, nga taksa e stimulit të grantit deri te patenta e markës tregtare, nga burimet njerëzore tek kontabiliteti dhe mund të mbrohen nga dënimet e mundshme administrative.

Mbrojtja Kontraktuale: Lawyershtë detyrë e avokatit tuaj të pasqyrojë përvojat e tij ligjore dhe të jetës në kontrata, dhe të mos bëjë kompromis me rezultatin duke adresuar çdo mundësi dhe situatë. Shitje, partneritet i zakonshëm, komision, nën-qira, ndërtim, nënkontraktor, depozitë, ndarje toke në këmbim të banesës, partneritet fitimi, klasë trajnimi, paqe, autorizim, parafabrikuar, premtim shitjesh, peng, llogari rrjedhëse, ndarje trashëgimie ose administrative gjykim Kontratat e formuara brenda kornizës kërkojnë ekspertizë dhe parashikim të thellë.

Ligji parandalues: Avokat; duhet të hartojë një udhërrëfyes për të eleminuar faktorin e rastësisë ligjërisht dhe teknikisht me masat e marra para se të lind konflikti.


Procesi gjyqësor; Ka fjalë të tilla në procesin e gjykimit njerëzor saqë kur bashkohen ata ndryshojnë botën. Avokati juaj është personi që bën këtë prekje të shkëlqyeshme për ju.

Avokatët tanë të talentuar, me përvojë dhe të ndershëm: Firma jonë Juridike, Saim CENCEKAŞ, e vendosur në Adana, ofron shërbime të avokimit dhe konsulencës ligjore për klientët e saj individualë dhe të korporatave, së bashku me stafin e saj të zyrës. Përveç portofolit të saj butik, zyra jonë ofron shërbime për klientët e korporatave vendas dhe të huaj. Duke u fokusuar në fushat tona të ekspertizës, ne kemi fusha praktike në gjykatat e Adana/Seyhan, Çukurova dhe Yüreğir. Ju lutemi rishikoni të drejtën tonë penale, të drejtën civile, ligjin përmbarues, ligjin e punës, të drejtën administrative, shërbimet e së drejtës intelektuale dhe industriale të ofruara nga Zyra jonë e Drejtësisë.

Megjithëse drejtësia manifestohet në çdo mënyrë në vendin tonë, ka shumë yol ka Disa nga këto itinerare do t'ju çojnë në destinacion sa më shpejt të jetë e mundur. Qëllimi ynë është që klienti dhe klienti të përfitojnë nga përvoja jonë e madhe në maksimum.

Koncepti i ligjit dhe shoqërisë: “Ligji, si ajri që thithim, na rrethon në mënyrë të padukshme dhe të padukshme, përderisa askush nuk e errëson ose e shkel atë. Shtë një gjë e paprekshme, si shëndeti, vlerën e të cilit e kuptojmë vetëm kur e kuptojmë se e kemi humbur. ”

Paditë e popullsisë, kujdestarit, emrit dhe korrigjimit të moshës: Possibleshtë e mundur që regjistrat e regjistrimit civil të jenë regjistruar gabimisht. Në praktikë, ka shumë arsye për këtë. Veçanërisht ndryshimi i emritshtoni një emërmosha në rritjeulje mosheduke korrigjuar pllakën, emërimi i kujdestaritzgjatja e kohëzgjatjes së kujdestaritemërimin e besuarblerja e automjetit kujdestartërheqja nga kujdestaria Llojet e padive janë ndër rastet që përfundohen shpesh nga Zyra jonë e Ligjit.

error: